Την 1η Δεκεμβρίου στις 11.30 το 6ο Veterans Handball Classic 2013 στα πλαίσια του Bazaar!

Την πρώτη Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος καθιερωμένος αγώνας handball παλαιμάχων του ΑΣΕΔ στα πλαίσια του Bazaar! Κάθε χρόνο συμμετέχουν περισσότεροι από 50 παλαίμαχοι του ΑΣΕΔ, οι περισσότεροι απόφοιτοι του σχολείου μας που τίμησαν τη φανέλλα του συλλόγου. Αν θέλετε να τους θαυμάσετε και να θυμηθείτε τα παλαιά, ελάτε την Κυριακή! Ο “θεσμός” ξεκίνησε το 2007 με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών και κάθε χρόνο πραγματοποιείται στα πλαίσια του ετήσιου bazaar του σχολείου. Αν είσαι παλαίμαχος παίκτης, επικοινώνησε με το kiritsis.c@studysmart.gr!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design