1985-2015, 30 χρόνια αποφοίτησης!

Μία ευχάριστη συγκέντρωση οργάνωσας οι απόφοιτοι του 1985 για να το γιορτάσουν, στις 10/12 στο bar restaurant Μαντζάρου 3, με τη συμμετοχή των περισσότερων αποφοίτων.
Γέλια, ανέκδοτα, πλάκες, αμηχανία, μνήμες ευχάριστες ήρθαν στο μυαλό όλων.
Τη συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του ο Λυκειάρχης κος Αντώνης Λαγουδάκης, ο οποίος ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόσκληση. Όταν μάλιστα του έγινε η πρόσκληση ζήτησε να του θυμήσουν τα ονόματα των μαθητών για να έρθει προετοιμασμένος μιας και πολλοί απόφοιτοι του 85, δικηγόροι σήμερα, πέρασαν απ’τα χέρια του.Τη βραδιά εκείνη μίλησε σε όλους με ζεστασιά, συγκινημένος και ανέφερε ότι “ζει για κάτι τέτοιες στιγμές”.
Όλοι υποσχέθηκαν ότι ανάλογες βραδιές θα επαναληφθούν σύντομα και δε αφήσουν να περάσουν άλλα 30 χρόνια μιας και δεν είναι εύκολο να διατηρήσει κανείς την καλή φυσική κατάσταση του κου Λαγουδάκη.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design