2ο “Διάλειμμα στις 4 του μήνα (Οκτ.) – Art’s Caffe – Πύργος Αθηνών!

Μετά από το πρώτο ραντεβού των αποφοίτων στο Dalliance Kηφισσιάς, ήρθε η ώρα για το 2ο “Διάλειμμα στις 4 του μήνα”, για τον Οκτώβριο αυτή τη φορά, με τους αδελφούς Γιάνναρη, το Στέφανο και τον Γιάννη, να μας υποδέχονται στο Art’s Caffe, στον Πύργο Αθηνών.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013, μετά τις 8 μ.μ., Σινώπης 2 (τηλ. 210.77.07.761) για “Ένα Διάλειμμα στις 4 του μήνα”!

Μην το χάσετε γιατί …θα χάσετε!”

ΔΣ ΣΑΕΔ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design