4 Απριλίου 21.00 στο Pausa η καθιερωμένη συνάντηση των αποφοίτων!

Συνεχίζουμε, όπως κάθε μήνα, το καθιερωμένο πλέον ραντεβού “Ένα Διάλειμα στις 4 του μήνα” με στόχο να μαζευόμαστε και … να τα λέμε: ιδέες, απόψεις, νέα σε χαλαρό ρυθμό … μεταξύ μας ή και με φίλους ου θέλουν να ακολουθήσουν … η πρόσκληση είναι ανοιχτή!

Την Παρασκευή, 4 Απριλίου μαζευόμαστε στο bar- restaurant PAUSA Αγίου Κωνσταντίνου 46 & Ηφαίστου 3 Μαρούσι –Τηλ-Fax:210 6180533-5 στις 9 μ.μ. Ειδικές τιμές στα ποτά (-20%) για τους αποφοίτους μας ειδικά για την συγκεκριμένη ημέρα!

Ελάτε να βρεθούμε και να τα πούμε!

Pausa Αγίου Κωνσταντίνου 46 & Ηφαίστου 3 Μαρούσι –Τηλ-Fax:210 6180533-5 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design