4 Φεβρουαρίου στο Die e Nocte στις 21.00 για την καθιερωμένη συνάντηση και την κοπή της πίτας!

Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Καλή Χρονιά! Συνεχίζουμε, όπως κάθε μήνα, το καθιερωμένο πλέον ραντεβού “Ένα Διάλειμα στις 4 του μήνα” με στόχο να μαζευόμαστε και … να τα λέμε: ιδέες, απόψεις, νέα σε χαλαρό ρυθμό … μεταξύ μας ή και με φίλους που θέλουν να ακολουθήσουν … η πρόσκληση είναι ανοιχτή!

Την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου μαζευόμαστε στο cafe & cocktail bar Die e Nocte (Λεωφ. Πεντέλης 102, Βριλήσια, τηλ. 210.61.30.057) στις 9 μ.μ.

Στη συνάντηση αυτή, θα μας κρατήσει συντροφιά η live music band Ηasta Βanana του συναποφοίτου Κάρολου Κακαρά και με την ευκαιρία θα κόψουμε και την πίτα μας.

Ελάτε να βρεθούμε και να τα πούμε!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design