Εκλογές για το ΔΣ του ΣΑΕΔ στις 20 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί Συναπόφοιτοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, μεταξύ 12:00 και 15:00 θα πραγματοποιηθούν οι Εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ του Συλλόγου μας !

Την ίδια μέρα γίνεται και το Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σχολείου μας, και είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε – πίνοντας καφέ – να ανταλλάξουμε ιδέες για τις δράσεις του Συλλόγου και Ευχές για τη Νέα Χρονιά !!!

Σας περιμένουμε … και Καλή Ψήφο !!!!

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ του ΣΑΕΔ !

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design