Βραβεύσεις για το Σχολείο μας στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2020 -2021!

Μεγάλη χαρά για το Δικό μας Σχολείο στην Τελετή Βράβευσης του 9ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού 2020-2021!

Οι μαθητές Γουρλής ΑχιλλέαςΜπάρας ΒασίληςΠαπαδημητρίου Ελένη και Χήρας Χριστόφορος από την περσινή Ε’ Δημοτικού και οι Βυθούλκας ΝικόλαςΔολιανίτη Βασιλική και Καρέλης Σωτήρης από την περσινή ΣΤ’ Δημοτικού διαγωνίστηκαν με πείσμα και πάθος σε μια χρονιά ιδιαίτερη και δύσκολη και τα κατάφεραν αποδεικνύοντας την αγάπη τους αλλά και τις γνώσεις τους στη Φυσική.

Θερμά Συγχαρητήρια!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design