*Εβδομάδα Προσφοράς*: D-ράσεις Αγάπης από το D-ικό μας Σχολείο

Στο D-ικό μου Σχολείο Νοιάζομαι· Μοιράζομαι · Στηρίζω. Έμπρακτα, Αλληλέγγυα,  Ανθρώπινα. Με συνέπεια, οργάνωση και σταθερή παρουσία.

Και τη φετινή χρονιά, λοιπόν, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, τόσο στο πλαίσιο του Προγράμματος *Στάση Ζωής* όσο και στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Οργανισμού μας, Όλοι Μαζί – γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, προσωπικό – συμμετέχουμε σε μία εβδομάδα χαράς, αγάπης, κοινωνικής προσφοράς κι ευαισθητοποίησης·

Όλοι Μαζί, προσπαθούμε και κάνουμε τη D-ιαφορά!

Ενώνουμε τις D-υνάμεις μας και:

 • Φωτίζουμε τις γιορτινές ημέρες για τα μικρά παιδιά στηρίζοντας το έργο του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής “Η ΜΗΤΕΡΑ”
 • Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης κι ενισχύουμε τους σκοπούς των: “ΔΕΣΜΟΣ” – Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο για τη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης| ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ “SOS”| ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ| “ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ” – Υποστήριξη Κοινωνικά Αποκλεισμένων Παιδιών και Οικογενειών

Εβδομάδα Προσφοράς [8 – 17.12.2021]:
Γονείς & μαθητές
Παρακαλούμε δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα είδη που αντιστοιχούν σε κάθε Βαθμίδα και τα οποία μπορείτε να προσφέρετε σε όποια ποσότητα θέλετε


Εβδομάδα Προσφοράς [13 – 17.12.2021]:
Εκπαιδευτικό & Διοικητικό Προσωπικό
Παρακαλούμε δείτε αναλυτικά  ΕΔΩFacebookTwitterLinkedInCopy Link

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design