Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2022| *Το Report + to Block στο Διαδίκτυο είναι θάρρος!

To Δ-ικό μας Σχολείο μας συμμετέχει και φέτος στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό #SID2022| “To Report και το Block στο Διαδίκτυο είναι Θάρρος” του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, με 3 εξαιρετικές υποψηφιότητες, από 8 μαθητές του Γυμνασίου & του Τμήματος International Baccalaureateως εξής:

1.  Block & Report – A Firewall for YOU| Μαθητές: Σπυρίδων Γρηγοριάδης, Θεόδωρος Καραγεωργάκης| Εκπαιδευτικός: Γιώργος Τσίγκος [Γυμνάσιο]

2.  Privacy Protection, Block & ReportΜαθητές: Μελίνα Δρόσου, Νικόλαος Κλιάφας, Γιώργος Σιδερής| Εκπαιδευτικός: Τζαφέρου Γιούλη [Λύκειο – ΙΒ]

3. The Internet Maze| Μαθήτριες: Ανθή Κουγιάλη, Στέλλα-Ντίνα Νιώρα, Αντωνία Παναγοπούλου| Εκπαιδευτικός: Τζαφέρου Γιούλη Παιχνίδι [Λύκειο – ΙΒ]

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (#SID 2022) διοργανώνεται κάθε χρόνο τη δεύτερη μέρα, της δεύτερης εβδομάδας, του δεύτερου μήνα του έτους, με σκοπό να προωθήσει την υπεύθυνη, κριτική και δημιουργική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Στο Δ- ικό μας σχολείο εισάγουμε βασικές έννοιες Ψηφιακής Ιθαγένειας και Ασφάλειας όλη τη χρονιά, μέσα από εκπαιδευτικές και δημιουργικές δράσεις στην τάξη αλλά και με το πρόγραμμα Στάση Ζωής και τον Άξονα Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Οι μαθητές μας συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις, όπως διαγωνισμούς ενημερώσεις και ημερίδες κι αποκομίζουν πολυάριθμα οφέλη · Γνώσεις, Ψηφιακές Δεξιότητες, Κριτική Σκέψη, Συνεργατικότητα, Επικοινωνία, Δημιουργικότητα. Αλλά κι αυτοέλεγχο, αυτορρύθμιση, ομαδικό πνεύμα, φαντασία, και διάθεση εμπλοκής.

Τη φετινή χρονιά, λοιπόν, με σύνθημα «Μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο – Together for a better Internet», ενώνουμε τις δυνάμεις μας και πάλι! Για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Διαδίκτυο, όπου ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί υπεύθυνα, κριτικά, δημιουργικά και με σεβασμό.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design