Η “Τέχνη” της Επιτυχίας & της Διεθνούς Αναγνώρισης

2 Μαθήτριες·| 2 Τμήματα·| 2  100% Υποτροφίες  για Σπουδές διεθνούς κύρους σε κορυφαίες Σχολές Καλών Τεχνών.

Ο λόγος, ασφαλώς, για τις μαθήτριές μας,  Καλλίστη Μιλάτου-Φακούντου – από το Τμήμα International Baccalaureate – και Βίλμα Βούλος από το Τμήμα BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice, οι οποίες διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και τα καλλιτεχνικά τους επιτεύγματα κι έγιναν δεκτές με πλήρεις Υποτροφίες Αριστείας (Merit Scholarships) σε διακεκριμένες Σχολές  των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η Καλλίστη έλαβε  2 πλήρεις Υποτροφίες Αριστείας από τα Κολλέγια, Ithaca College & Sarah Lawrence College, στη Νέα Υόρκη για το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών.
Αντίστοιχα, η Βίλμα, εξασφάλισε κι αυτή, από τα καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ArtCenter College of Design  & California College of the Arts, στην Καλιφόρνια2 πλήρεις Υποτροφίες Αριστείας για Σπουδές Animation. 

Θερμά Συγχαρητήρια στις μαθήτριές μας που μας έκαναν περήφανους και απέδειξαν ότι, στο Δ-ικό μας Σχολείο *οι Σπουδές δεν είναι μονόδρομος· η Επιτυχία και η Αριστεία, ωστόσο, είναι! * 

Πηγή: www.doukas.edu.gr

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design