Πρωταθλήτρια σε… διεθνή ύδατα η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Χαρά Αγγελάκη!

Μία εντυπωσιακή πορεία και μία απόλυτη νίκη από τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου μας, Χαρά Αγγελάκη! Η Χαρά κατέκτησε την 1η Θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στην Κολύμβηση, με 3 μετάλλια! Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με το Χρυσό μετάλλιο στα 50μ πρόσθιο, με το Αργυρό στα 100μ πρόσθιο, ενώ έλαβε και το χάλκινο μετάλλιο στα 4Χ100 μικτή ομαδική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαθήτρια και αθλήτριά μας, είχε, ήδη, κατακτήσει και  το Χρυσό στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, στο πρόσθιο.

Πηγή: www.doukas.edu.gr

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design