Στην καρδιά της Τέχνης!

Η καρDιά της Τέχνης χτυπά D-υνατά, εδώ στο D-ικό μας Σχολείο! Με την καθιερωμένη Ομαδική Έκθεση των σπουδαστών του  Τμήματος BTEC Foundation Diploma in Art & Design & Media Practice, στην Ελλάδα!
Όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά, μέσα από μία ευέλικτη, σύγχρονη και δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία, εργάστηκαν, σχεδίασαν, υλοποίησαν και παρουσίασαν τα τελικά τους project.

Έργα, που αναδεικνύουν  τη φαντασία, την πηγαία εικαστική έκφραση, την κριτική σκέψη κι αντίληψη, αλλά και την ουσιαστική κατανόηση της θεωρητικής γνώσης.

Το Final Major Show αποτελεί το επιστέγασμα της συστηματικής προετοιμασίας, σε ένα μεγάλο εύρος καλλιτεχνικών αντικειμένων, που πραγματοποιείται  από το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice στην Ελλάδα, το οποίο εξασφαλίζει με 100% ποσοστό επιτυχίας την εισαγωγή των υποψηφίων σε σημαντικές σχολές Art & Design παγκοσμίως.

Θερμά  Συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας, αλλά και στην ομάδα των Καθηγητών τους για την εξερεύνηση νέων ιδεών και την υψηλή ποιότητα της δημιουργικής δουλειάς!


Πηγή: www.doukas.edu.gr

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design