Στο Δικό μας Σχολείο τα μαθήματα συνεχίζονται… Μέσω Πρωτοποριακής Ψηφιακής Πλατφόρμας eLearning

Τα Εκπαιδευτήριά μας πρωτοπορώντας στην αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία και έχοντας υλοποιήσει ηλεκτρονικές πλατφόρμες που διευκολύνουν και προάγουν την σχολική λειτουργία, συνεχίζουν με επιτυχία να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες προς τους μαθητές όλων των Βαθμίδων.  

Το Σχολείο  μας, που πρώτο, το 2007, εισήγαγε την εκπαιδευτική μεθοδολογία «ένας υπολογιστής για κάθε μαθητή» (1:1 computing), θα συνεχίσει την καθημερινή εκπαίδευση των μαθητών του, μέσα από ειδικό πρόγραμμα eLearning για όσο διάστημα θα ισχύει η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων. 

Με την αξιοποίηση της ψηφιακής αυτής πλατφόρμας, οι μαθητές θα μπορούν να έχουν εξατομικευμένη προσωπική επικοινωνία και ανατροφοδότηση με τους εκπαιδευτικούς τους, να εμπεδώνουν αλλά και να προχωρούν στην ύλη τους κάνοντας εργασίες και λύνοντας ασκήσεις. Παράλληλα θα μπορούν να συνεργάζονται με τους συμμαθητές τους και να επικοινωνούν οργανωμένα με τους εκπαιδευτικούς τους μέσα σε ένα περιβάλλον «ψηφιακής τάξης».

Οι μαθητές του Λυκείου και του I.B. θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Ελλάδας και εξωτερικού.

Οι γονείς των μαθητών θα μπορούν να επικοινωνούν όλο αυτό το διάστημα, όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση και μέχρι σήμερα, και ηλεκτρονικά με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών τους.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design