Συμμετοχή των Ρητορικών Ομάδων ΕΔ στην τηλεοπτική εκπομπή: *Σε προσκυνώ γλώσσα*

Οι μαθητές Α. Μισθός, Δ. Μάμμος και Μ. Κρητσωτάκη από το Γυμνάσιο, καθώς και οι Μ. Κολώτου, Φ. Καλούδης και Ε. Σιδεράς από το Λύκειο και το Pre-IB, που συμμετέχουν στις αντίστοιχες Oμάδες Ρητορικής, ανέλαβαν να μαγνητοσκοπήσουν ερωτήσεις με αποδέκτη τον διακεκριμένο γλωσσολόγο κ. Γ. Μπαμπινιώτη. Οι ερωτήσεις θα αξιοποιηθούν στην εκπομπή που παρουσιάζει ο καθηγητής με την κ. Β. Φλέσσα «Σε προσκυνώ γλώσσα» και θα προβληθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Πρόκειται για μία δράση που αφενός στηρίζει την προσπάθεια της Ρητορικής να αναδείξει τον ορθό Λόγο και αφετέρου επιβεβαιώνει τη διαβαθμιακή προσπάθεια που συντελείται στα Εκπαιδευτήριά μας.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες Κ. Δρύλλη και  Α. Γιαννακοπούλου ανέλαβαν την προετοιμασία των μαθητών, τη συλλογή των video και των συγκαταθέσεων των γονιών τους και βρίσκονται σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της εκπομπής για μελλοντική σύπμραξη με νέο περιεχόμενο.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design