Τα *Χρυσά Κορίτσια* του #DoukasIB

Για τη Μαρία Χιώτου και τη Μαρία-Νεφέλη Ρέβελα η Επιτυχία δεν έχει όνομα, αλλά αριθμό! Το 45!

Οι δύο  Απόφοιτοί μας, πλέον, του Τμήματος International Baccalaureate αρίστευσαν στις Εξετάσεις Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια πρώτης επιλογής τους, University of Groningen – Medicine & Hague University of Applied Sciences – Common Law, αντίστοιχα, με τελική βαθμολογία 45/45, κόντρα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, που δημιούργησε η Covid εποχή.

Στην περίπτωση της Μαρίας, το “απόλυτο” ήρθε πολύ πριν την ένταξή της στο Τμήμα IB, ενώ η ίδια παρακολουθούσε το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα IGCSE (International General Certificate of Secondary Education). Εκεί, οι μαθητικές της επιδόσεις άγγιξαν το άριστο (9/9 Αγγλικά, 9/9 Μαθηματικά, 9/9 Φυσική), φέρνοντας τη μαθήτριά μας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο μάθημα των Αγγλικών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η Μαρία – Νεφέλη, (Υπότροφος «Στέλιος Χατζηιωάννου») είναι η μαθήτρια με τις περισσότερες συμμετοχές τόσο σε δράσεις ενδοσχολικού όσο σε δράσεις εξωσχολικού επιπέδου. Το 2019 ήταν η χρονιά, που συμμετείχε στο Ευρωκοινοβούλιο των Νέων, στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης (συμμετοχή και παρουσίαση με Ομάδα Ρητορικής), στο 14ο Anatolia MUN (Model United Nation) κατακτώντας την διάκριση «Best delegate in the EU Council of Ministers» και στο 15ο Anatolia MUN (Model United Nation), όπου και απέσπασε την κορυφαία διάκριση αντιμέτωπη με την αυστηρή επιτροπή «Security Council», εκπροσωπώντας αυτή τη φορά, μια άλλη χώρα το Βέλγιο.

Και οι δύο σπουδάστριες, κατέλαβαν την ιδιαίτερα σημαντική διεθνή πιστοποίηση «Πολύπλευρη Ηγετική Προσωπικότητα» SLA Student Leadership Accreditation στο επίπεδο Gold, παρουσιάζοντας διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς τους μέσα από τον Άξονα «Γνώσεις – Δεξιότητες – Αξίες», έναν άξονα «Στάσης Ζωής» στον οποίο τα Εκπαιδευτήριά μας «επενδύουν» ως Σχολείο.FacebookTwitterLinkedInCopy Link

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design