Τεχνητή Νοημοσύνη, Το παρόν του μέλλοντός μας

Σε μια εποχή που η Τεχνητή Νοημοσύνη βρίσκεται παντού γύρω μας και «απειλεί» να κατακλύσει την καθημερινότητά μας, το Δικό μας Σχολείο, εξέδωσε το 44ο Ημερολόγιο του με τίτλο “Τεχνητή Νοημοσύνη – Το παρόν του μέλλοντός μας” σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει, προβληματίσει αλλά και να “εκλογικεύσει” τα όσα διαδραματίζονται στο παρόν… Του μέλλοντός μας.
Σε μία έκδοση όπου αξιόλογοι άνθρωποι των Γραμμάτων, των Επιστημών και της Πολιτικής, με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουν, καταθέτουν την άποψή τους γύρω από ένα θέμα, το οποίο έχει ανάγκη να διερευνηθεί πολύπλευρα, οι Απόφοιτοι μας, Κωνσταντίνος Σακελλαρίου, Global Gaming Solutions Manager, Facebook και Μυρτώ Παπαθάνου, Ιδρύτρια της ΜΚΟ ‘Ethelon’, βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο Ημερολόγιο. Κι εμείς τους αφουγκραζόμαστε…
“Με ποιες προθέσεις μπαίνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στη ζωή μας; Είναι φίλος ή εχθρός; Σε πόσα χρόνια από τώρα, μπορεί να περιστοιχιζόμαστε από ρομπότ που θα έχουν «αρπάξει» τις δουλειές μας και τη «ζωή» μας γενικότερα;”

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design