Το Σχολείο μας στηρίζει τον Σύλλογο Παραπληγικών & κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας

Οι μαθητές του Γυμνασίου μας, μαζί με τον Καθηγητή τους, Γ. Σωτηρίου, ανέλαβαν να συσκευάσουν και να μεταφέρουν στα σχολικά μας λεωφορεία τα καπάκια που, έως τώρα, συγκεντρώθηκαν στο σχολείο μας από τους μαθητές όλων των Βαθμίδων. Τα καπάκια αποστέλλονται εδώ και οχτώ χρόνια στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων· Νομού Πέλλας για την ενίσχυση ανάπηρων συνανθρώπων μας με αναπηρικά καροτσάκια και ορθοπεδικά εξαρτήματα.

Η πρώτη “Αποστολή Αγάπης”, λοιπόν, από το Δ-ικό μας Σχολείο είναι γεγονός! Στόχος μας να αναλάβουμε και να πραγματοποιήσουμε πολλές αντίστοιχες πρωτοβουλίες, έως την ολοκλήρωση και της φετινής σχολικής χρονιάς!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design