Το Ταξίδι της Επιτυχίας Ξεκινάει από το D-ικό μας Σχολείο

Το «Σχολείο των Επιτυχιών» έχει να καμαρώνει για την «Πρώτη των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων, Σοφία Βάγια, που με 19.866 μόρια κάνει το ποδαρικό της χρονιάς στη Νομική Αθηνών, ενώ ο Άρης Σκυλακάκης, εισήχθη 2ος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Κώστας Παπαχρήστος 1ος στη Σχολή Δόκιμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.

Τα κορυφαία Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας θα υποδεχθούν σε λίγες μέρες τους Απόφοιτους των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Ενδεικτικά, η Νομική Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ.α. Από τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές το 60% εισήχθη σε πανεπιστήμια της Αθήνας με το 25% να εισάγεται σε σχολές υψηλών μορίων.

Από την άλλη πλευρά, οι μαθητές του International Baccalaureate (I.B.) σημείωσαν και φέτος εξαιρετικά αποτελέσματα και εισάγονται όλοι σε πανεπιστήμια του εξωτερικού σε σχολές της πρώτης τους επιλογής! Μάλιστα, οι μαθήτριες Μαρία Χιώτου και Μαρία-Νεφέλη Ρέβελα ξεχώρισαν στην κορυφή αγγίζοντας το απόλυτο άριστα με τελική βαθμολογία 45/45.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design