Skip to main content

Το Ταξίδι της Επιτυχίας Ξεκινάει από το D-ικό μας Σχολείο

Το «Σχολείο των Επιτυχιών» έχει να καμαρώνει για την «Πρώτη των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων, Σοφία Βάγια, που με 19.866 μόρια κάνει το ποδαρικό της χρονιάς στη Νομική Αθηνών, ενώ ο Άρης Σκυλακάκης, εισήχθη 2ος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Κώστας Παπαχρήστος 1ος στη Σχολή Δόκιμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.

Τα κορυφαία Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας θα υποδεχθούν σε λίγες μέρες τους Απόφοιτους των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Ενδεικτικά, η Νομική Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ.α. Από τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές το 60% εισήχθη σε πανεπιστήμια της Αθήνας με το 25% να εισάγεται σε σχολές υψηλών μορίων.

Από την άλλη πλευρά, οι μαθητές του International Baccalaureate (I.B.) σημείωσαν και φέτος εξαιρετικά αποτελέσματα και εισάγονται όλοι σε πανεπιστήμια του εξωτερικού σε σχολές της πρώτης τους επιλογής! Μάλιστα, οι μαθήτριες Μαρία Χιώτου και Μαρία-Νεφέλη Ρέβελα ξεχώρισαν στην κορυφή αγγίζοντας το απόλυτο άριστα με τελική βαθμολογία 45/45.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ