Χρυσό *D-ouble* για τους μαθητές του Doukas IB, Χρήστο Μανεσιώτη & Ηλέκτρα Μπαμπίχα-Νίνου

Δεκτοί με early acceptance και πλήρη υποτροφία έγιναν οι μαθητές του D-ικού μας ΙΒΧρήστος Μανεσιώτης και Ηλέκτρα Μπαμπίχα-Νίνου στο New York University Abhu Dhabi και Brown University αντίστοιχα.

Ο Χρήστος, που ξεκίνησε την πορεία του στο D-ικό μας σχολείο στην Α’ Γυμνασίου αφού διεκδίκησε και πέτυχε υποτροφία των Εκπαιδευτηρίων μας, πραγματοποιεί το όνειρό του και θα σπουδάσει Economics με ταυτόχρονο minor σε Engineering στο γνωστό αμερικάνικο Πανεπιστήμιο που έχει ποσοστό εισαγωγής μόλις 3%.

Η Ηλέκτραυπότροφος του Stelios Philanthropic Foundation, πέτυχε να γίνει δεκτή σε ένα από τα κορυφαία Ivy League Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, στο Brown University, Rhode Island και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα σπουδάζει Neuroscience.

Δεδομένου ότι τα αμερικάνικα πανεπιστήμια αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στην ολοκληρωμένη προσωπικότητα και όχι μόνο στις ακαδημαϊκές επιδόσεις, εκτίμησαν ιδιαίτερα τους δύο μαθητές μας για τις εξαιρετικές τους δεξιότητες και τους προσέφεραν υποτροφίες που καλύπτουν σε ποσοστό 100%  όχι μόνο τις σπουδές αλλά και το σύνολο των εξόδων διαμονής και διαβίωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησήσ τους.

Άλλη μια απόδειξη ότι στο D-ικό μας σχολείο η Αριστεία είναι αξία αδιαπραγμάτευτη!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design