100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ | 1917-2017

Με ένα “ταξίδι” σε παρελθόν, παρόν και μέλλον το σχολείο μας γιόρτασε τα 100 χρόνια λειτουργίας του. Χρόνια δημιουργίας, παράδοσης, καινοτομίας και πάνω απ΄ όλα αγάπης και σεβασμού για τους μαθητές του.

Από την ίδρυση τους στην οδό Πατησίων 132, μέχρι και σήμερα στις εγκαταστάσεις τους στο Μαρούσι, κάθε δεκαετία αποτελεί και μια νέα σελίδα στην ιστορία των Εκπαιδευτηρίων μας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής, μαθητές και απόφοιτοι έγιναν συνοδοιπόροι στην μεγάλη μας γιορτή, ευχόμενοι αυτή η πορεία προόδου να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη.

Ευχαριστούμε θερμά τους αποφοίτους μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση: Αγγελόπουλο Θωμά, Βαλαβάνη Κωσταντίνο, Δεληγιάννη Πέτρο, Ευαγγελάτο Γεράσιμο, Ζέη Μιχάλη, Θυμφρονίτου Αριάδνη, Κοραή Μαργαρίτα, Κωσταντάρα Λάμπρο, Μεντώνη Βασίλη, Μιχάλη Φιλίππα, Μπακόπουλο Λευτέρη, Παππά Νάσια, Προβελεγγίου Μαρία, Στεφανή Ινώ, Στεφανή Μάνο, Τεριακίδου Βασιλική, Χατζατουριάν Γρηγόρη

.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design