Η Κατερίνα Χρυσοπούλου, απόφοιτος του 1989 η νικήτρια του πρώτου λαχνού στην κοπή της πίττας του ΣΑΕΔ!

Η Κατερίνα Χρυσοπούλου, απόφοιτος του 1989 ήταν η νικήτρια του πρώτου λαχνού στην κοπή της πίττας που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2014. Η Κατερίνα κέρδιδε 3 διανυκτερεύσεις στο KRESTENHOTELS της Ρόδου, προσφορά του απόφοιτού μας Γιώργου Κρεστενίτη. Ευχαριστούμε τον Γιώργο για την προσφορά του αυτή!

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας Νίκο Προτέκδικο για την προσφορά του στην κοπή (γούρι) για τον δεύτερο λαχνό.

Τέλος, ευχαριστούμε και τον Κάρολο Κακαρά, απόφοιτό μας, που μας κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια του.

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design