“Η σημασία της επιλογής ενός καλού σχολείου για το παιδί σου έγινε πλέον πιο προφανής από ποτέ”

Τα πάνω-κάτω έφερε στη ζωής μας η υγειονομική κρίση των τελευταίων εβδομάδων, όμως, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε το τοπίο και σε πολλά ζητήματα. Η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι οπωσδήποτε ένα από αυτά, αφού από την πρώτη κιόλας ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία, το τι θα γίνει με τα μαθήματα και την επαφή των παιδιών με την εκπαιδευτική διαδικασία αποτέλεσε ένα από τα πλέον φλέγοντα ερωτήματα.

Οι πλατφόρμες εκπαίδευσης πήραν φωτιά –όχι, όμως, πάντα με επιτυχία, αφού συστήματα υπερ-φορτώθηκαν προκαλώντας τρομερές καθυστερήσεις και εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να περάσουν πολλές μέρες μέχρι να καταφέρουν κάθιδροι οι εκπαιδευτικοί να τροφοδοτήσουν τα παιδιά με κάποια επαναληπτικά μαθήματα. Οι περισσότεροι γονείς τα ζήσατε και σίγουρα δυσανασχετήσατε, αμέτρητες φορές.

Στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, η πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα eLearning λειτούργησε άψογα από την πρώτη στιγμή. Όλοι οι μαθητές, ήδη από το Νηπιαγωγείο, από την πρώτη μέρα που έκλεισαν τα σχολεία, συνέχισαν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, σύγχρονα και σε περιβάλλον ψηφιακής τάξης, αλλά και πολύ πιο διασκεδαστικά! Συνεπώς το σχολείο δεν έκλεισε ούτε για μια μέρα και οι γονείς δεν χρειάστηκε στιγμή να ανησυχήσουν για τυχόν ύλη που χάνεται.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design