Η στιγμή της επανεκκίνησης Και τώρα πως… Ελένη Δούκα, Αρθρογράφος Γενική Διευθύντρια Εκπαίδευσης των Εκπαιδευτηρίων Δούκα – Εκπαιδευτική Ψυχολόγος

Οι πληροφορίες και οι οδηγίες που κατέκλυσαν τη ζωή μας από τη στιγμή του εγκλεισμού και της κοινωνικής απομόνωσης, αφορούσαν τι να κάνουμε για να προστατευτούμε από τον ιό, πώς θα παραμείνουμε ψύχραιμοι, πώς θ’ αποφύγουμε τον πανικό, πώς ν’ αξιοποιήσουμε το χρόνο μας, πώς θα διαχειριστούμε την κατάσταση χωρίς να παραιτηθούμε κ.ά.

Εξακολουθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για ν’ αποφύγουμε την κατάπτωση και να ζήσουμε διαφορετικά μεν το διάστημα που χρειάζεται να μείνουμε μακριά από επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές, αλλά να «ζήσουμε»!

Περάσαμε και περνάμε ακόμα μια συγκυρία ψυχικά έντονη, με πολλά δύσκολα και εναλλασσόμενα συναισθήματα, που χρειάζονται διαχείριση απ’ όλους μας. Καταλάβαμε ότι τίποτα δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο στη ζωή, όλα αλλάζουν, μάθαμε ν’ αποδεχόμαστε καταστάσεις που δεν μπορούμε να ορίσουμε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design