Ιωάννης Φ. Δούκας

ImageHandler.ashxΟ Ιωάννης Φ. Δούκας υπήρξε άνθρωπος με ακέραιο, σεμνό χαρακτήρα και υπηρέτησε με πάθος, μεράκι, ενθουσιασμό και δημιουργική αναζήτηση την παιδεία. Υπήρξε πρωτεργάτης πολλών ενεργειών και δρασεων στην παιδεία και τον αθλητισμό, προσφέροντας από το περίσσευμα της ψυχής του.
 
Ο θάνατός του αποτελεί σημαντική απώλεια για μας τους αποφοίτους και μαθητές του σχολείου. Υπήρξε για μας δάσκαλος και αρωγός στην πορεία μας για μόρφωση στα παιδικά μας χρόνια. Στις δύσκολες αυτές στιγμές στεκόμαστε κοντά στην οικογένεια Δούκα, εκπροσωπώντας όλους τους αποφοίτους του σχολείου μας.  
 
Μέλη του Δοιηκητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα καθώς και ένας μεγάλος αριθμός αποφοίτων παρέστησαν στην κηδεία του την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ενώ το ΔΣ αποφάσισε να  καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στο Συλλογο “Χαμόγελο του παιδιου”.  Στο επόμενο ΔΣ θα αποφασιστεί ειδική ενέργεια που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Ιωάννη Φ. Δούκα από το Σύλλογό μας.

Το ΔΣ ΣΑΕΔ

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design