“Λίγο ακόμα θα ιδούμε”… Αντώνης Ψύρης

«Ποτέ άλλοτε οι στέγες των σπιτιών μας δεν ήταν τόσο κοντά και οι ψυχές μας τόσο μακριά». Με αυτή την χαρακτηριστική φράση πριν από χρόνια ο Αντώνης Σαμαράκης αποτύπωνε το δράμα της μοναξιάς στο σύγχρονο κόσμο αναζητώντας εναγωνίως μια ελπίδα στα αδιέξοδα της εποχής.

Αυτή η φράση καθ´όλη τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης πανδημίας ερχόταν και ξαναερχόταν στο μυαλό μου σε μια προσπάθεια να επαναπροσεγγίσω τις συνθήκες της ζωής μας από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η σημερινή πανδημία αποτελεί γεγονός με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ανθρωπότητα που δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση ακόμη να αποτιμήσουμε, καθώς το φαινόμενο εξελίσσεται διαρκώς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το Πρώτο Θέμα εδώ.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design