Μένουμε Σπίτι, Προστατεύουμε την Κοινωνία!

Αγαπητοί Απόφοιτοι,

Στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητα όλων μας, καλούμαστε να μεταδώσουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο, υπακούοντας στους καθημερινούς κανόνες συμπεριφοράς, που μας επιβάλλονται.

Έτσι, στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, οι οποίοι δίνουν την δική τους μάχη στο σύστημα υγείας, αλλά κυρίως και πάνω απ’ όλα, στο πλευρό όσων η υγεία τους δοκιμάζεται σοβαρά αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Μένουμε σπίτι, λοιπόν, προφυλάσσοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας και προστατεύοντας τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια μας!

Καθώς οι ημέρες θα περνούν, βάλτε τα πιο άνετα σας ρούχα και επισκεφθείτε το blog μας, #Menoumespiti, μέσα από το οποίο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες ιδέες για να αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας στο σπίτι! Θα εμπλουτίζουμε διαρκώς το υλικό, που θα αναρτούμε και με τις δικές σας προτάσεις και σκέψεις, τις οποίες μπορείτε να στέλνετε στο alumni@doukas.gr.

#Menoumespiti #StasiZois #ProoudtobeD

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design