Μεγάλη Επιτυχία το Networking Session του ΣΑΕΔ σε συνεργασία με το iforU!

Την Τρίτη 9 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ πραγματοποιήθηκε το Networking Session που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΣΑΕΔ) σε συνεργασία με το iforU, με θέμα “The right start could be all it takes!”

Οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να αναλύσουν σημαντικά θέματα όπως τα Startups, την Καινοτομία, το Επιχειρηματικό Σχέδιο με έμπειρους ομιλητές. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης “Είμαι πολύ χαρούμενος που οι συμμετέχοντες αγκάλιασαν την εκδήλωση. Στόχος μας ήταν η δικτύωση, η μετάδοση της έννοιας της επιχειρηματικότητας αλλά και η γνώση γενικότερα. Ετοιμάζουμε πολλές νέες δράσεις και ελπίζω να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στα επόμενα events!”

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους φίλους του ΣΑΕΔ και του iforU για τη συμμετοχή τους, τους ομιλητές αλλά και τους χορηγούς που μας στήριξαν (TUSSO, ΔΑΪΣ, Μπουτάρης).

Για επικοινωνία: pr@doukas.gr

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design