Μετά-Brexit εποχή: Γιατί σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Η μετά – Brexit εποχή είναι ήδη εδώ και φέρνει μια σειρά αλλαγών σε ό,τι αφορά τις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Δικό μας Σχολείο, πάντα με την έγκυρη και ορθή καθοδήγηση του Doukas Placement Center αποκωδικοποεί το νέο ακαδημαϊκό τοπίο, που διαμορφώνεται με ολόπλευρη ενημέρωση.

Παρακολουθήστε -Ζωντανά- την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στις 18:00, την ενημερωτική συνάντηση για γονείς & μαθητές, με κεντρικές ομιλήτριες, την κ. Αναστασία Ανδρίτσου, Country Director του British Council και την κ. Κατερίνα Φέγγαρου, Education Marketing Manager του British Council Greece και μάθετε αναλυτικά για την προοπτική σπουδών σε Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, τη διαδικασία αίτησης, τις επικείμενες αλλαγές αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από αυτές.

https://www.facebook.com/events/464824894648989

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design