Νέο Website για τον ΣΑΕΔ!

Με νέα εμφάνιση, μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ζωντανότερο στυλ εγκαινιάζεται σήμερα το νέο website του ΣΑΕΔ. Σκεφτήκαμε να ανακοινωθεί επίσημα στις 26 Ιουνίου, ημέρα αποφοίτησης της τάξης του 2013 όπου ελπίζουμε να το αγκαλιάσουν και οι νέοι απόφοιτοι του σχολείου μας που αυτόματα πια γίνονται «απόφοιτοι». Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Το Site θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα tabs, φωτογραφίες από reunions, ύλη, εκδηλώσεις και πολλά ακόμη. Φυσικά θα υποστηρίζει και τη σελίδα μας στο facebook και σε άλλα Social Media. Ελπίζουμε να στηρίξετε την προσπάθεια και να συμβάλλετε με ύλη και ιδέες. Πάνω από όλα επιθυμούμε να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο δικτύωσης έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη υποστήριξη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το ΔΣ για την συμβολή του (Νίκο Προτέκδικο, Βάνα Χαλικιοπούλου, Ελένη Μπλούχου, Ηλία Παπαδήμα, Μαίρη Σηφάκη, Όλγα Σιώρα, Νένη Πατέρα, την Αγγελική Κοτσή και τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο και την ομάδα του.

Enjoy!

Ντίνος Κυρίτσης (86’)

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design