Οι Υπότροφοί μας Συναντούν τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου

Από κοντά είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον απόφοιτό μας, ιδρυτή της easyJet, του Oμίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic FoundationSir Στέλιο Χατζηιωάννου και να μοιραστούν μαζί του σκέψεις για το μέλλον τους, οι μαθητές και υπότροφοι του Σχολείου, Γιώργος Καλαΐδης, Δήμητρα-Ηλέκτρα Λερού και Μάρθα Χαμηλάκη.

Με πρωτοβουλία, άλλωστε, του ίδιου του Στ. Χατζηιωάννου, η οποία εντάσσεται και στο πλαίσιο δράσεων του ΣΑΕΔ, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα καλύπτει πλήρως, για 3 χρόνια, τη φοίτηση των 3 παιδιών στο Τμήμα Pre-IB και International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων μας.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών από το Stelios Philanthropic Foundation ξεκίνησε κατά το σχολικό έτος 2014-2015 και στα προσεχή 5 χρόνια πρόκειται να χρηματοδοτήσει τις σπουδές 15 μαθητών στα προαναφερθέντα Τμήματα.

Hadjhioannou2

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design