Οι Υπότροφοι του Doukas IB συναντούν τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου

Οι εν ενεργεία Υπότροφοι του Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation, πραγματοποίησαν στο δικό μας Σχολείο την πρώτη τους φετινή συνάντηση με τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου!

Κατά τη συνάντηση, ο Stelios αφηγήθηκε τη δική του πορεία ως επιχειρηματίας, ενώ τους μίλησε και για το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρεται μέσω του Ιδρύματός του στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την 7η συνεχή χρονιά της συνεργασίας του Σχολείου μας με τo Stelios Philanthropic Foundation, στο πλαίσιο της οποίας προσφέρονται 3 πλήρεις Υποτροφίες για νέους μαθητές που ολοκληρώνουν  τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του International Baccalaureate.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design