Ο Δικός μας Stelios μοιράζει “Φαγητό από Καρδιάς”

Το φιλανθρωπικό έργο του Ελληνοκύπριου επιχειρηματία και Συναποφοίτου μας, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, με την ονομασία “Φαγητό από Καρδιάς” (Food from the Heart) ξεκίνησε το Μάϊο του 2013 στην Κύπρο μέσω του Φιλανθρωπικού του Ιδρύματος “Stelios Philanthropic Foundation”, με σκοπό να προσφέρει δωρεάν σνακ σε συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Από την έναρξη του προγράμματος, το «Φαγητό από Καρδιάς» προσφέρει 2 σνακ ανά επισκέπτη, τα οποία παράγουν και διανέμουν γνωστές βιομηχανίες τροφίμων στην χώρα μας, και η ανταπόκριση των συνανθρώπων μας σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς είναι τόσο μεγάλη, που από το 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 έχουν μοιραστεί 21.000.000 σνακ σε Ελλάδα και Κύπρο).

Φαγητό από Καρδιάς…Με την Καρδιά και την Ψυχή του Δικού μας Στέλιου!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design