Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου Βραβεύεται από το Σύλλογο Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα!

Ανακοινώνει Σημαντικές Υποτροφίες για το Λύκειο & ΙΒ!

 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα, 28 Απριλίου, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς, η εκδήλωση “ΣΑΕΔ AWARDS 2014”. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καθιέρωσης ενός νέου θεσμού επιβράβευσης σημαντικών και αναγνωρισμένων αποφοίτων του ευρύτατου δικτύου του Σχολείου.

Στην πρώτη αυτή Τελετή για το 2014, ο κ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, Πρόεδρος Δ.Σ. του ΣΑΕΔ, απένειμε τιμητική διάκριση στον απόφοιτο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και επιτυχημένο παράγοντα του επιχειρηματικού κόσμου, Sir Στέλιο Χατζηιωάννου (απόφοιτος 1984).

 Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, αλλά και στο ευρύ κοινό για την πολυσχιδή επιχειρηματική και φιλανθρωπική του δράση, και έδωσε χρήσιμες συμβουλές με βάση τη δική του αναγνωρισμένη πορεία σε διεθνές επίπεδο.
Παράλληλα, έδωσε έμφαση στη σπουδαιότητα της στέρεας ακαδημαϊκής βάσης, που δίνει το Σχολείο, σε συνδυασμό με την απόκτηση πρακτικής επαγγελματικής εμπειρίας και την αξία του να αποτολμάς νέες αναζητήσεις για να κατακτήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.
Τέλος, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου (Stelios Philantrhropic Foundation), έχοντας ως έναν από τους βασικούς του άξονες την προαγωγή της αριστείας στην εκπαίδευση, ανακοίνωσε σημαντικές Υποτροφίες, που θα ισχύσουν για τις τάξεις του Λυκείου και του ΙΒ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Στην ανοιχτή συζήτηση που αναπτύχθηκε, με τη συμβολή των επιχειρηματιών και αποφοίτων του Σχολείου, κας. Ελεονώρας Θεοτοκάτου και κ. Κωνσταντίνου Μαυροσκότη, ο κεντρικός ομιλητής αναφέρθηκε στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα και  στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής δυναμικής και μάλιστα της περιφέρειας.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design