Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022: Επιτυχίες από το Δικό μας Σχολείο

Οι μαθητές των ΕΔ, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση, ανταποκρίθηκαν και φέτος στις απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις, που θα εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε ποσοστό τουλάχιστον 90%.

Συγκεκριμένα:

Το 20% του συνόλου των μαθητών σημείωσε επίδοση άριστη, με μέσο όρο στα γραπτά τους μεγαλύτερη του 18,1

 • Το 80% του Θεωρητικού προσανατολισμού σημείωσε επίδοση μεγαλύτερη των 17.500 μορίων με 9 μαθητές να εισάγονται σε Νομικές Σχολές
 • Το 40% του Θετικού προσανατολισμού σημείωσε επίδοση μεγαλύτερη των 17.500 μορίων με 11 μαθητές να εισάγονται σε υψηλόβαθμες σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
 • Το 44 % του προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής σημείωσε επίδοση μεγαλύτερη των 16.000 μορίων με 11 μαθητές να εισάγονται σε υψηλόβαθμες σχολές του ΕΚΠΑ και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Το 20% του προσανατολισμού Υγείας και Ζωής σημείωσε επίδοση μεγαλύτερη των 18.500 μορίων με 2 μαθητές να εισάγονται σε Ιατρικές σχολές

Το παιδαγωγικά δομημένο, ορθά στοχευμένο και πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα του σχολείου μας, σε συνδυασμό με την ψυχοσυναισθηματική στήριξη των μαθητών μας και το ήθος τους συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία αυτή.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Πηγή/Άρθρο: www.doukasedu.gr

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design