“Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή!”

Στο πλαίσιο του προγράμματος ευαισθητοποίησης «Στάση Ζωής», που εφαρμόζει το Σχολείο μας σε θέματα Κοινωνικής Προσφοράς, προβλήθηκε στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου «Δαΐς», η φιλοζωική ταινία «Re-Action».

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κράτησε δίπλα στην Τάνια Τρύπη και τον Ντίνο Καρύδη η “Ρόξι”, η οποία μέσα από την ταινία γίνεται “ο πρεσβευτής” όλων των αδέσποτων ζώων, που ζουν εκτεθειμένα σε κινδύνους και κακουχίες.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ επιμελήθηκε ο Αρτέμης Σαμοθράκης, ο οποίος υπέγραψε και το σενάριο σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κατσάρη.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η εκπαιδεύτρια σκύλων και Απόφοιτος μας Αγγέλικα Χέρρα – Πετροπούλου από την Dogbonds, η οποία είναι γνωστή για το τεράστιο φιλοζωϊκό της έργο.

Η ταινία τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας – Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδας.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design