Επίσκεψη ΣΑΕΔ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

Μία ξεχωριστή εμπειρία περίμενε τους απόφοιτους που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Με κλίμα που θύμιζε σχολική εκδρομή, τα μέλη του ΣΑΕΔ, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την δημιουργία του Renzo Piano και να περιηγηθούν σε χώρους όπως η ‘Αγορά’ , το υπερσύγχρονο κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος , αλλά και το νέο ‘σπίτι’ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής , σχεδιασμένο ώστε να αναβαθμίζει την εμπειρία της όπερας για τους επισκέπτες και καλλιτέχνες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η χθεσινή ξενάγηση θα μας μείνει αξέχαστη και θα αποτελέσει την αφετηρία για παρόμοιες εκδηλώσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την απόφοιτο μας κα. Χριστίνα Βασιλικού (΄95) για την ευγενική της πρωτοβουλία.

 

 

       

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design