Κάνε κι Εσύ… Ένα Άλμα Ζωής!

Για άλλη μία χρονιά, Όλοι Εμείς, οι Απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, θα δώσουμε το “παρών” στο Ζάππειο, για να λάβουμε μέρος στο συμβολικό αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure!

Ελάτε μαζί για να συμβάλετε κι εσείς στην εκστρατεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”. Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:30, θα συγκεντρωθούμε στο Ζάππειο για να ξεκινήσουμε τον αγώνα δρόμου 10 χλμ.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. στις 10:30 και ο Περίπατος 2 χλμ. στις 11:30.

Δηλώστε συμμετοχή με την επίσημη Ομάδα του Σχολείου μας, Doukas Running Team, έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ⇢ http://bit.ly/race-for-the-cure-doukas-school

Ας ενώσουμε για άλλη μια φορά *Όλοι Εμείς* οι Απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα τις δυνάμεις μας!

Ας δώσουμε ένα μήνυμα πολύ δυνατό, αληθινό και ουσιαστικό!

Μαζί ΣΥΝΕΧΙ – ΖΟΥΜΕ!

Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design