Οι Δικοί Μας Άνθρωποι στον Αγώνα Digital Race for the Cure

Για τρεις ημέρες οι Απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ενώσαμε τις Δυνάμεις μας ψηφιακά, κατακλύζοντας το διαδίκτυο με μηνύματα και φωτογραφίες υποστήριξης από όλους τους συμμετέχοντες!

Φορώντας την φανέλα του Doukas Running Team, μεταφέραμε παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για την πρόληψη, τη θεραπεία και τη Νίκη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Μαζί, όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε, αποδείξαμε πως Όλοι Εμείς, ανήκουμε στην ίδια μεγάλη Ομάδα και πως καμιά συνθήκη δεν μπορεί να εμποδίσει τον συνεχή αγώνα μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Μπράβο στην φετινή διοργάνωση του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”, που ήρθε πρώτη πανευρωπαϊκά!


Rendez-vous του χρόνου ακόμα πιο Δυνατά!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design