Ο ΣΑΕΔ στηρίζει το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα Πεντέλης

Οπως  έχει καθιερωθεί  εδώ και αρκετά χρόνια, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα επισκέφτηκε το ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ στο Ν.Βουτζά,  προσφέροντας  είδη πρώτης ανάγκης-τρόφιμα-ρούχα -παιχνίδια, κυρίως  όμως την αγάπη μας και μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Ευχαριστούμε την Μαίρη Σηφάκη και την Όλγα Σιώρα από το ΔΣ του συλλόγου για το χρόνο τους (φωτό) και την αδιάκοπη βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design