Πάρις Κούτσικος & BLAQK Μαζί!

Ο καταξιωμένος Γραφίστας και Καθηγητής στο Τμήμα BTEC Foundation in Art & Design των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Πάρις Κούτσικος κατακτά τώρα και την Ευρώπη!

Στο πλαίσιο της έκθεσης του Μουσείου Wilhelm Hack για την ιστορία του γκράφιτι και σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό δίδυμο των Blaqk δημιούργησαν το έργο Moneybox, μία ασπρόμαυρη τοιχογραφία που συνδυάζει αφαιρετική τυπογραφία με αφηρημένη καλλιγραφία.

Κούτσικος Πάρις

O Πάρις Κούτσικος (parisko) γεννήθηκε στην Φλωρεντία το 1967. Σπούδασε στην Αθήνα (ΑΚΤΟ) και στο Λονδίνο (Middlesex University). Υπήρξε συνιδρυτής και καλλιτεχνικός υπεύθυνος των εκδόσεων ΟΞΥ (1995-2007).

Έκτοτε δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα γραφιστικών εφαρμογών. Τοιχογραφίες σε συνεργασία κυρίως με τον Αλέξανδρο Βασμουλάκη αλλά και με άλλους ή και μόνος, μεταξοτυπίες σε συνεργασία με τον tind, καλλιτεχνική επιμέλεια σε έντυπα (βιβλία, posters, cd covers), κολάζ, εικαστικά, εικονογράφηση, εγκαταστάσεις και άλλα.

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 διδάσκει γραφιστική στο Doukas BTEC Foundation in Art & Design.

Η δουλειά του έχει διακριθεί, κυρίως στα ετήσια βραβεία ΕΒΓΕ, ενώ η εκδοτική προσπάθεια του ΟΞΥ είχε αποσπάσει επαινετικές κριτικές από τα media τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς του, η συνεχής αναζήτηση και ο πειραματισμός με τεχνικές και υλικά με απώτερο σκοπό την επικοινωνία με τον κόσμο γύρω του.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design