Skip to main content

Προσφορές Αποφοίτων για το Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ

alumni discount

ITS GYM TIME !! Η άνοιξη μπήκε και ο Σ.Α.Ε.Δ. σας προσκαλεί να ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι στον πρότυπο, υπερσύγχρονο, πολυχώρο ΔΑΪΣ . Συνδυάστε άθληση και ψυχαγωγία μέσα από το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέγοντας τις προσφορές που εξασφαλίσαμε μόνο για εσάς :

Προσφορές Αποφοίτων :
– Έκπτωση 25% στις συνδρομές όλων των κατηγοριών (εξαιρούνται Personal Training, TRX, Power Plate, Reformer και μασάζ)

– Εφάπαξ εγγραφή 25€ για νέα μέλη

Τρέχουσα προσφορά ΔΑΪΣ :

-Συνδρομή 115€ (δεν ισχύει επιπλέον έκπτωση 25%) για το διάστημα 15/2-15/10 με δικαίωμα ενεργοποίησης έως 15/3. Η προσφορά περιλαμβάνει τη χρήση γυμναστηρίου, ομαδικών προγραμμάτων και κολυμβητηρίου

 

*Τα προγράμματα του Δαΐς φτιάχνονται κατόπιν δωρεάν εισαγωγικού ραντεβού στο εργομετρικό κέντρο του γυμναστηρίου. Με την συνάντηση που θα πραγματοποιήσετε με τον εργοφυσιολόγο θα σας προταθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης για την αίθουσα ενδυνάμωσης ανάλογα με τις απαιτήσεις και τους στόχους σας.

*Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από γυμναστές πανεπιστημιακής κατάρτισης, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στην αίθουσα έτοιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας και να σας καθοδηγήσουν με το πρόγραμμα και τις ασκήσεις, αλλά και να σας το αναβαθμίσουν ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας! Επίσης, με κάθε νέα εγγραφή το Δαΐς σας προσφέρει δωρεάν εισαγωγικό ραντεβού με την διατροφολόγο του κέντρου.

*Για χρήση του γυμναστήριου απαιτούνται ιατρικά δικαιολογητικά από παθολόγο ή καρδιολόγο. Το Αθλητικό Κέντρο συνεργάζεται με εξωτερικό συνεργάτη ιατρό, όπου κατόπιν ραντεβού μπορεί να εκδώσει την απαραίτητη βεβαίωση με προνομιακή χρέωση.

MORE INFO :
Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ  : Τ- 210 61 86 050 F –  210 61 86 055 E – info@daiscenter.gr

SITE – http://sports.daiscenter.gr/gr/gym
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – http://sports.daiscenter.gr/gr/group-classes
ΠΙΣΙΝΑ- http://sports.daiscenter.gr/gr/swimming-pool