Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ποδόσφαιρο σάλας η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Στην κορυφή του Ελληνικού Futsal επέστρεψε η ανδρική ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος την ισχυρή ΑΕΚ με σκορ 5-4!!!

Η κανονική διάρκεια του αγώνα όπως και η παράταση έληξαν χωρίς σκορ (0-0) με τους εξαιρετικούς τερματοφύλακες Θεοφίλου και Ζέρβα να «κατεβάζουν ρολά», τα δοκάρια να βοηθούν το έργο τους και τις άμυνες να νικούν τις επιθέσεις!!! Ωστόσο, στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτυ που ακολούθησε, οι αθλητές του Κώστα Ρούπτσου φάνηκαν πιο ψύχραιμοι, εύστοχοι αλλά και τυχεροί…

Όλα κρίθηκαν στην τελευταία εκτέλεση της ΑΕΚ, με το σκορ στο 5-4 για τον ΑΣΕΔ και τις δύο ομάδες να έχουν ήδη χάσει από δυό πέναλτυ (5 στα 7 ο ΑΣΕΔ – 4 στα 6 η ΑΕΚ) … Ήταν η στιγμή που ο εκπληκτικός – για ακόμη ένα ματς – Ζέρβας πραγματοποίησε την τρίτη του απόκρουση σε εκτέλεση του Ταρνανίδη χρίζοντας τους «μπλε» Πρωταθλητές Ελλάδας για τέταρτη φορά στην ιστορία τους!!!

Η κατάκτηση ενός πανελλήνιου τίτλου ιδιαίτερα σε συνθήκες πανδημίας αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα και τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, αθλητές, προπονητές, υπόλοιπο επιτελείο και διοίκηση.

Η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα πρέπει να αποτελέσει πρότυπο και παράδειγμα για τις νέες και τους νέους του Αμαρουσίου.

Πηγή: http://www.ased.gr/

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design