Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου ΔΣ

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό της Συμβούλιο με την από 24 Οκτωβρίου 2016 απόφασή του καλεί τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα Παλλάδιον Λύκειον σε Γενική Συνέλευση και σε αρχαιρεσίες για εκλογή νέου ΔΣ τη 19η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στον πρώτο όροφο, στο κτήριο Δαΐς, παραπλεύρως των εκπαιδευτήριων ΔΟΥΚΑ, στον Παράδεισο Αμαρουσίου οδός Μεσογείων αριθμός 151, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για το παρακάτω θέμα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

• Αρχιερεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεκτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το άρθρο 12Β του Καταστατικού του Συλλόγου, όποιο μέλος του Συλλόγου επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, θα πρέπει να είναι τακτικό μέλος, να είναι ταμειακώς ενήμερο τουλάχιστον και το αργότερον, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της συνελεύσεως κατά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα και να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά του στο απερχόμενο ΔΣ το αργότερο μέχρι 7 ημέρες πριν τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.
Σε περίπτωση που δε θα επιτευχθεί απαρτία στην Συνέλευση, τότε και σύμφωνα με το άρθρο  9 του Καταστατικού του Συλλόγου, η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την 26η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 στο κτήριο Γυμνασίου-Λυκείου, στο ισόγειο, στα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ, στον Παράδεισο Αμαρουσίου οδός Μεσογείων αριθμός 151.

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2016

Δια το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης (86’)

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design