Skip to main content

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές ΔΣ ΣΑΕΔ 2014

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας, τους συμμαθητές μας και αποφοίτους του σχολείου μας, για να σας καλέσουμε στη Γενική Συνέλευση του Σ.Α.Ε.Δ. και στις Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014  και ώρα 12.00 – 15.00, στον Εκθεσιακό Χώρο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Στο διάστημα της διετούς θητεία του το Δ.Σ. έχοντας ως στόχο την ενδυνάμωση του συλλόγου με νέα μέλη, την επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων, την βελτιστοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών, αλλά και την δημιουργία θεσμών που θα ανέπτυσσαν τη γνώση και την προβολή των μελών, κατάφερε:

  • Να οργανώσει και να επικαιροποιήσει τη βάση δεδομένων μας.
  • Να ολοκληρώσει το νέο Site του ΣΑΕΔ www.saed.gr έτσι, ώστε να υπάρχει ένα “access point” των μελών στο internet.
  • Να διοργανώσει δράσεις ενδυνάμωσης του δικτύου μας και της αλληλοβοήθειας (Networking events, ημερίδα επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το I4U, live events και πάρτυ)
  • Να δημιουργηθούν θεσμοί, όπως το ετήσιο SAED Alumni Awards (βράβευση Στέλιου Χατζηιωάννου για το 2014), καθώς και ο θεσμός «κάθε 4 του μήνα», όπου γίνονται οι καθιερωμένες συναντήσεις των αποφοίτων σε διαφορετικό πάντα χώρο.
  • Να διοργανωθούν σεμινάρια σε τομείς, όπως η Διαχείριση Έργου, οι Αποτελεσματικές Πωλήσεις, η Επιχειρηματικότητα, η συγγραφή Βιογραφικού και άλλα. 
  • Να συνεχιστεί το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου με την καθιερωμένη αιμοδοσία, αλλά και τη βοήθεια σε ιδρύματα.
  • Να οργανώσει τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου έτσι, ώστε να γνωρίζουν όλο και περισσότεροι τον ΣΑΕΔ, αλλά και το έργο μας.

Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί δυναμικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ενεργή συμμετοχή περισσότερων μελών, οι προτάσεις και οι ιδέες για νέες δραστηριότητες, θα βοηθήσουν τον ΣΑΕΔ να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που θα καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων μας, ιδιαίτερα στο σημερινό δύσκολο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν, τo Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014  και ώρα 12.00 – 15.00, στον Εκθεσιακό Χώρο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Α.Ε.Δ. και οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Επίσης, θα κάνουμε τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δ.Σ. για την περίοδο 2013-2014 και την έγκριση του Ταμείου, όπως προβλέπει το Καταστατικό μας.

Όσοι από εσάς θέλετε να θέσετε υποψηφιότητα ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα πρέπει να το γνωστοποιήσετε το αργότερο μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου 2014, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • fax  στο 210-6186066
  • συνεννόηση με την κα Κλειώ Τσιμπούκη- Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων (τηλ. 210-618600, εσωτ. 0425), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στη Γενική Συνέλευση παρευρίσκονται και ψηφίζουν τα ταμειακώς ενήμερα τακτικά μέλη του ΣΑΕΔ. Η ανανέωση της συνδρομής σας μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών.

Τρεις ημέρες πριν τις εκλογές θα αναρτηθεί ο πίνακας των υποψηφίων σε εμφανές σημείο του σχολείου μας. Κάθε μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει στη Γ.Σ. και στις Εκλογές μόνο δύο άλλα μέλη του ΣΑΕΔ. με γραπτή τους εξουσιοδότηση.  Οι Εκλογές θα διεξαχθούν από Εφορευτική Επιτροπή, που θα εκλεγεί από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης την ημέρα των εκλογών. Θα συνταχθεί ενιαίο ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα αναγραφούν με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων. Κάθε εκλογέας μπορεί να ψηφίσει έως και επτά υποψηφίους. Οι πρώτοι 7 εκλεγμένοι αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο με θητεία δύο ετών. Το ίδιο ισχύει και για την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή.

Η πορεία του ΣΑΕΔ εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς, τα μέλη του. Σας περιμένουμε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 για να βρεθούμε πάλι μαζί και να πάμε τον Σύλλογό μας ένα βήμα πιο μπροστά!

Οι σχολικές μας αναμνήσεις και η φιλία μας ας είναι η πυξίδα μας!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Σ.Α.Ε.Δ.

Ντίνος Κυρίτσης ‘86

Νίκος Πρωτέκδικος ‘86

Ελένη Μπλούχου ‘89

Βάνα Χαλικιοπούλου ‘86

Μαίρη Σηφάκη ‘74

Όλγα Σιώρα ‘74

Νένη Δούκα – Πατέρα ‘80

Μπορείτε να βρείτε τις σχετικές αιτήσεις εδώ.