Το Γυμνάσιό του Σχολείου μας στο World Maths Day!

Οι μαθητές του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, θα συμμετάσχουν στον Διεθνή Διαδικτυακό Διαγωνισμό *World Maths Day 2022* [26.03.]. 

Η παγκόσμια αυτή δράση, μαθητική “γιορτή” των  Μαθηματικών  ξεκίνησε πιλοτικά το 2007 και – με εξαίρεση τα δύο τελευταία χρόνια – πραγματοποιείται με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων από χορηγούς για την ενίσχυση της Unisef.

Στον Διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος πάνω από 10 εκατομμύρια μαθητές από περισσότερες από 160 χώρες και δίνονται συνολικά πάνω από 1 δισεκατομμύριο σωστές απαντήσεις! Έτσι και οι μαθητές μας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πρόκληση να απαντήσουν σωστά, αλλά και με ταχύτητα συναγωνιζόμενοι συνομήλικούς τους μαθητές από διάφορες χώρες, την ίδια στιγμή.

Καλή Επιτυχία στους μαθητές του Σχολείου μας!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design