Υποτροφίες στα Εκπαιδευτήρια Δούκα για νέους μαθητές

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάδειξης της Αριστείας, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παρέχουν τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους άριστους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και International Baccalaureate να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του σχολείου το επόμενο σχολικό έτος 2021 – 2022.

Οι Εξωτερικές Υποτροφίες των Εκπαιδευτηρίων Δούκα αφορούν μαθητές που προέρχονται από άλλα σχολεία και την προσεχή σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΙΒ. Στις εξετάσεις μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από ΣΤ’ Δημοτικού έως Β’ Λυκείου και Ι.Β,. που δεν φοιτούν στο σχολείο μας και επιδεικνύουν συστηματικά Υψηλή Ακαδημαϊκή Επίδοση ή έχουν λάβει Αθλητικές ή Πολιτιστικές ή Μαθητικές Διακρίσεις.

 Οι δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021.

Οι εξετάσεις των υποτροφιών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Μαΐου  2021 (ώρα 10:00) στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Τα παιδιά των Αποφοίτων του σχολείου μας, διαγωνίζονται μεταξύ τους σε ειδική κατηγορία για τις Υποτροφίες που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο: https://doukas.gr/registration-new/


Υποτροφίες Stelios Haji-Ioannou” για το Τμήμα International Baccalaureate

Για 7η χρονιά, με την πολύτιμη υποστήριξη του Συναποφοίτου μας, Sir Στέλιου Χατζηιωάννου ’84, (Stelios Philanthropic Foundation – www.stelios.org), 2 πλήρεις 100% Yποτροφίες Yψηλής Aκαδημαϊκής Eπίδοσης θα χορηγηθούν στους μαθητές που ολοκληρώνουν, φέτος, τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να φοιτήσουν στο International Baccalaureate των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ξεκινώντας τη φοίτησή τους στο προπαρασκευαστικό τμήμα PRE-IB της Α’ Λυκείου.

Για τη χορήγηση των υποτροφιών “Stelios Haji-Ioannou” λαμβάνονται υπόψη ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Υποτροφιών “SteliosHaji-Ioannou” θα πρέπει να ικανοποιούν όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

√να έχουν σαφή προσανατολισμό για φοίτηση στο Πρόγραμμα ΙΒ

√ τρέχουσα βαθμολογία του α’ τετραμήνου Γ’ Γυμνασίου 19 και πάνω

να έχουν τελικό βαθμό Β’ Γυμνασίου 19 και πάνω

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις των Υποτροφιών “Stelios Haji-Ioannou” οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν την ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής έως την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
https://doukas.gr/neoi-mathites/ypotrofies/


Προτεραιότητα θα δοθεί σε αιτήσεις υποψηφίων με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα.

Οι Υποτροφίες Stelios έχουν διάρκεια 3 χρόνια, μέχρι την ολοκλήρωση φοίτησης του υποτρόφου από το Πρόγραμμα ΙΒ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, και υπόκεινται στον εσωτερικό κανονισμό των υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design