Χρυσή Βράβευση για τον Δικό μας Κωνσταντίνο Κυρίτση

O Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, ιδρυτής της StudySmart και ειδικός σύμβουλος της PwC Greece, μίλησε για τη χρυσή διάκριση της εταιρείας στα Accounting Awards 2020 από την BOUSSIAS, στην ενημερωτική εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι!

Η StudySmart ειδικεύεται στην εκπαίδευση για συγκεκριμένες επαγγελματικές και διεθνείς πιστοποιήσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Ο ιδρυτής της εταιρείας μίλησε για το καινοτόμο και αποτελεσματικό σύστημα χαρτογράφησης της εκπαίδευσης που απέσπασε το Gold στα Accounting Awards, σε ζωντανή συνέντευξη με τον Άκη Παυλόπουλο και την Δώρα Κουτροκόη.

Παρακολουθείστε το Απόσπασμα [2:51.43] 

https://bit.ly/3vt1LbD

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design