8 + 1 Ερωτήσεις βρίσκουν απάντηση στο BloggeD

Με ποιούς τρόπους διευκολύνουμε τα παιδιά στην καλύτερη προσαρμογή που αφορά τη χρήση της μάσκας ή/και άλλων περιοριστικών μέτρων; Πώς αντιδρούν τα παιδιά στις νέες συνθήκες και πώς ενεργοποιούμε αποτελεσματικότερα τους μηχανισμούς προσαρμογής των παιδιών; Ποια είναι τα μηνύματα που παίρνει ένα παιδί από τη χρήση μάσκας και την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων;

Οι Ψυχολόγοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα [Έρη Πιπεράκη – Ψυχολόγος Δημοτικού / Υπεύθυνη Ψυχοπαιδαγωγικού Τμήματος| Έφη Νικολοπούλου – Ψυχολόγος Νηπιαγωγείου| Νίκη Πολίτη – Ψυχολόγος Γυμνασίου, Λυκείου, ΙΒ] απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις στο Δικό μας Blog.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design