Το πιο Καινοτόμο Εκπαιδευτικό και Παιδαγωγικό Μοντέλο έ[R]χεται στο Δαΐς!

Ο Γιώργος Δάσιος (Ομότιμος Καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών), ο Κώστας Βαρώτσος (Γλύπτης – Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), ο Άρης Μαυρομμάτης (Μαθη­ματικός και Θεωρητικός της Τέχνης), ο Κώστας Συνολάκης (Καθηγητής, Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών & Παράκτια Μηχανική), ο Χρήστος Α. Χωμενίδης (Συγγραφέας – Αρθρογράφος), ο Anthony Salcito (Vice President, Worldwide Education της Microsoft) και o Θοδωρής Αναγνωστόπουλος (Science Communicator – Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Κοινωνικής Επιχείρησης “SciCo”), θα επιχειρήσουν μέσα από τις δικές τους μαρτυρίες, να δώσουν μια ολοκληρωμένη απάντηση στην αναγκαιότητα που προκύπτει για μια νέα, εκπαιδευτική προσέγγιση:
STEM > STEAM > STREAM: Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics με την προσθήκη της Ανάγνωσης και της Γραφής *Reading & w[R]iting*


Η είσοδος είναι ελεύθερη
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον έχουν εγγραφεί στην σχετική φόρμα στον ιστότοπο της Ημερίδας.
https://www.stream-education.site/

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design