Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Οι σκοποί του Συλλόγου όπως ορίζει το καταστατικό είναι οι εξής:

 • Η ανάπτυξη της επικοινωνίας και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συλλόγου με κάθε πρόσφορο τρόπο που οδηγεί στην κοινωνική, επαγγελματική, ηθική και υλική αλληλεγγύη.
 • Η διοργάνωση πολιτιστικών, φιλανθρωπικών, κοινωνικών, επιστημονικών, πνευματικών εκδηλώσεων καθώς και η δημιουργία κατάλληλων χώρων για τις εκδηλώσεις αυτές.
 • Η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των μελών του Συλλόγου και των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, καθώς και η ενίσχυση και η αρωγή στο έργο του σχολείου μας.
 • Η σύναψη και καλλιέργεια φιλικών σχέσεων, πνευματικών δεσμών και κοινωνικών δραστηριοτήτων με Συλλόγους αποφοίτων άλλων σχολών, καθώς και άλλους σπουδαστικούς, μορφωτικούς ή πνευματικούς Συλλόγους και άλλα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
 • Η νόμιμη έκδοση πάσης φύσεως εντύπων προς επίτευξη των παραπάνω σκοπών.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Ακολουθήστε τη παρακάτω επιλογή πληρωμής, για να ανανεώσετε online την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 20€, με ασφαλή τρόπο μέσω της Viva Wallet.

LIFETIME ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να ανανεώσετε την LIFETIME συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων με κόστος 180€.

Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της συνδρομής σας μέσω της Viva Wallet.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Σ.Α.Ε.Δ.

  Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να κάνετε μία δωρεά στο Σύλλογο Αποφοίτων με το ποσό της επιλογής σας.

  Θα σας σταλεί εντολή πληρωμής στο Email σας, από το αρμόδιο τμήμα του Συλλόγου, για online πληρωμή της δωρεάς σας μέσω της Viva Wallet.

   * Υποχρεωτικά πεδία

   Εναλλακτικά διασύνδεσέ μας με την εταιρεία σου ή με κάποια εταιρεία που έχεις συνεργασία με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί έργα για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων ή οργάνωσε μια δράση προβολής και υποστήριξης του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
   ΑΣΕΔ
   ΔΑΪΣ
   ΔΑΪΣ
   © 2020 ΣΑΕΔ - Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα. All Rights Reserved.
   dual.design